Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
101


Varje steg

 

 


Varje steg vi tar

även dem i rädsla

och obetänksamt

leder till livsavgörande

moment i livet

då vi kan ta

ett helt annat kliv

ut till det stora livet



Övriga genrer av Rachel Roth
Läst 235 gånger
Publicerad 2007-06-01 07:55



Bookmark and Share


  rebecca d VIP
ja, verkligen....
2007-06-01

  Cris
Så sant..så fint!
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

Rachel Roth
Rachel Roth