Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Backlog

 

Jag är inte oraklet i Delfi, men...

 

jo det är jag faktiskt. Oraklet säger:

ni kommer att få en backlog

den största backlog ni någonsin sett

större än alla storheter ni kan föreställa er

 

backlog BACKLOG BACKLOG

 

och den kommer att fortsätta växa

när den är stor kommer den att bli större

när den är enorm kommer den bli enormare

 

backlog BACKLOG BACKLOG

 

ni kommer att jaga den och den kommer att fly

den kommer att sprida sig åt alla tänkbara håll

och åt alla otänkbara håll

och ni kommer att tänka

backlog BACKLOG BACKLOG

 

och ni kommer att ta ut rapporter

som inte visar någonting

och rapporter som visar dubbelt

vissa poster kommer finnas tio gånger

andra kommer att finnas på tio ställen

och somliga poster kommer ni inte hitta någonstans

 

och ändå

backlog BACKLOG BACKLOG

 

växer växer växer

ökar ökar ökar ökar ökar ökar

STÖRRE STÖRRE STÖRRE STÖRRE

 

backlog BACKLOG BACKLOG

                                              ni kryper

backlog BACKLOG BACKLOG

                                             nej snälla inte mer

backlog BACKLOG BACKLOG

 

BACKLOG

                        BACKLOG

                                                         Backlog




Fri vers av Aloisia VIP
Läst 304 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-05-30 09:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP