Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rosens väg

 

 

I solnedgångens ljumma sken

Följer rosens konturer

med fingret

 

Mjuka sammetslena

Väldoftande

kronblad

 

Med följsamma rörelser

låter fingret nudda

stjälken

taggarna

på sin resa upp

till toppen igen

 

Ler stilla

åt tanken på senaste

gången vi sågs

 

och

 

På nästa gång vi möts

Bara några dagar kvar nu....

 

Längtan är stor

men vissheten äter upp

det förtärande och lämnar kvar

förväntansfullhetens

känsla av pur glädje

 

För rosen upp mot mitt ansikte

Insuper doften

Ler 

åt de minnen

rosen ger 

 

 




Fri vers av nettizen
Läst 298 gånger
Publicerad 2007-06-01 18:37



Bookmark and Share


  Ronny Berk
rosens dofter flödar i kärlekens färders färger... ja...
2007-06-01
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen