Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egoisten

Igår träffade jag en egoist,
det var jag själv.
Jag tillät mig själv att bli älskad,
utan krav på att återgälda tjänsten.
Det var en sann välsignelse.




Fri vers av basics
Läst 262 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-01 22:55



Bookmark and Share


    Erika H
Härligt!

Detta gillar jag. En stund med sig själv och man mår kanon!

Härligt som sagt!
2007-12-07

    Player
Riktigt bra och visst är det skönt att älska sig själv, ibland åtminstonde.
2007-06-04

    Charlotte S
Men visst är det då? Skönt att slippa ibland.
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

basics