Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mötet

Han tog hem en kvinna,
det var ganska sent.
Han visste hur kvinnor vill
ha det.
De gillar ömhet, tända ljus och sånt.

Han smekte henne så ömt han kunde,
fingrarna skakade lite lätt ovanför hennes hud.
Han nådde hennes bröst,
hon flämtade till.
Han blev rädd,
hjälp, hon blir kåt och då vill hon ha något.
Hon vill ha en prestation.

De förbannade kraven,
de hade han svårt att hantera,
de störde hans manlighet.

Han tänkte,
de förbannade slynorna,
kan de inte bara vara tysta och låta sig bli påsatta.

Han visste inget om kärlek,
och kanske hade han tur den här kvällen.
Kvinnan han hade funnit,
var också vilse.

Hon var hans like,
hon ville inte ha ömhet.
Hon ville ha förnedring.
Hon hade förväxlat kärlek och underkastelse.

Så möttes de två,
kärleken och underkastelsen.
Två sidor av samma mynt.







Fri vers av basics
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 23:12



Bookmark and Share


  Louise. J
BRA skrivet!
2007-12-14
  > Nästa text
< Föregående

basics