Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I morgon...


Nu får det räcka,
nu får det vara slut.
Aja, så bråttom är det väl inte,
Du har väl inga problem,
du kan väl ta farväl av din älskarinna när du vill.
Ja, du har rätt,
det kan vänta tills imorgon,
kyparen ge mig en sexa till,
fort ska det gå!
Kyparen ler i mjugg – tänker:
”Fy f-n vilken ryggradslös typ
men hans pengar luktar inte”.
”Vill min herre ha något mer”?




Fri vers av basics
Läst 240 gånger
Publicerad 2007-12-14 22:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

basics