Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Älskarinnan med stort Ä


Sitter på krogen när ångesten slår till,
ringer en polare,
förklarar läget - ber ynkligt om hjälp.
Jaså, du vill slippa demonerna,
de som lever av dig,
njuter av att plåga dig
ändå bjuder du in dem,
gång på gång.
Är du redo då?
Vågar Du?
Ge upp din första älskarinna
hon som du älskat, sökt glädje och tröst hos.
Hon som berövat dig allt,
ändå har du varit henne trogen.
Är du redo?
Eller vill du älska med henne en sista gång?




Fri vers av basics
Läst 276 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-12-14 22:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

basics