Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kvinnan

Har du sett kvinnan
på morgonen
vilandens i
sin säng
då har du sett,
förlåtelsen
då har du sett,
allt.
Slut.
Dina ögon.




Fri vers av basics
Läst 212 gånger
Publicerad 2007-06-02 11:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

basics