Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
å hej å hå..


18 eller 81




Finns det Någon som tänker efter därute längre?


alla jag träffar har samma ålder inombords

alla gillar vi att prioritera
men måste det vara såhär?
1
pengarna
prylarna
parandet
planerandet
populariteten
pappersarbetet
posten på internet
prydheten
passiviteten
pepparkaksbrunheten

2
polarbjörnarna
prosan
periferin
pruttandet
positiviteten
pussarna
pratandet



jag känner mig så förbannat gammal.




Övriga genrer av rockankan
Läst 431 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-02 17:38



Bookmark and Share


  Mangal VIP
Kanonbra. Ger en bra tankeställare.
2007-06-03

    Nattviol
åh, den här var riktigt bra!
härlig betraktelse
och full pott!
vilken sketen värld vi
lever i ändå...
(att kunna prutta i ett
förhållande är ganska
skönt...) men det är nog
inte vad detta handlar om -
egentligen..
bra där!!!!
2007-06-02

    Nicklas VIP
Visst är det viktigt att prioritera.
och såhär prioriterar jag:

Kärlek ( = lycka)
vänskap
god hälsa
Ännu mera Kärlek
pengar
Kärlek
och till sist
pepparkaksbrunheten!
2007-06-02
  > Nästa text
< Föregående

rockankan
rockankan