Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu

Jag såg honom i färd med att se mig försvinna
jag tog honom som han aldrig tagit mig
jag bedömde honom som något som tidigare aldrig behövt bli bedömt
jag såg honom fnittra som femton blonda sjuåringar
jag såg honom tappa allt som en gång var du
jag såg honom anta en form som Bob Hansson aldrig hade gillat
jag såg honom analysera nyheterna i samma veva som han uptäckte hennes fel och brister
jag såg honom sakta nysa när rullgardinen äntligen tog sig samman och försvann
jag såg honom sakta bli den nya tidens nörd, den nya tidens tanke, den nya tidens dröm och den nya tidens förfall
jag såg honom återuppstå och jag såg honom bekänna en tro
jag såg honom släppa lockarna lösa och jag såg honom dö




Fri vers av Tuvan
Läst 404 gånger
Publicerad 2007-06-02 20:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tuvan