Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

GLÖMMA OCH FÖRLÅTA

Aldrig glömma
om ont det gjort,
men dra lärdom
och förlåta,
det är stort.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 336 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-03 01:50



Bookmark and Share


  sulimaa
Du vet väl hur klok du är? kram
2009-05-08

  aol
du kan förlåta men inte glömma
2007-06-24

  Anna Nickolausson
alla förtjänar inte en andra chans, men att dra lärdom kan man ju göra ändå
2007-06-17

  KLANG
om alla ändå tänkte så
2007-06-14
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi