Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspirerad av min vän Åsa, tack!


ATT VARA

Njut av att vara
den du är,
det finaste man
någonsin kan vara.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 347 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-03 07:05



Bookmark and Share


  sulimaa
Japp! Allt annat blir fel...
2009-05-08

  friheten
Så vacker och sann
2008-11-24

  aol
ja man är väl sej själv närmast tack för applåden
2007-07-11

  thyra
Visdomsord!
2007-06-03

    theredroses
åå så sant..:) och så fint skrivet med ord.
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi