Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sommarsol

 

 

I sommarsolens

ljuvliga värme

Känner hur du kommer

allt närmre

 

Tänker på dig

och inser

Att jag som vanligt

sitter och ler

 

Aldrig har jag

upplevt lycka som 

den jag har nu

Och den som skänker 

mig så mycket i livet

~Du~

 

Rensar ut det gamla

en gång för alla

~smärtsamt men nödvändigt~

Inom kort kommer istället

ekot från kärlekens röst

skalla

 

Och vårat liv tar vid

evighetslång 

Sommarsolig Framtid




Fri vers av nettizen
Läst 232 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-03 13:16



Bookmark and Share


  issac.a.m
vackert..
2007-06-03

  Nyfiken drömmare
Dina ord strålar av hoppfulhet och liv, härligt!!!
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen