Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skingras

 

 

När solen finner sin väg tillbaka

Och molnen skingras  för vinden

 

Rädslorna flyr

skygga likt hinden

 

Maskrosorna lyser upp igenväxta snår

Och rosenbuskarna lämnar sina doftspår

 

Stigen ödesbestämd att följas

Leder dit man borde gått från början

 

Den som leder hela vägen

 

~ Hem ~ 




Fri vers av nettizen
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-03 17:55



Bookmark and Share


  issac.a.m
underbar..
2007-06-03
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen