Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bättre tider

 

 

Förändringar

av det goda slaget

ger 

Ny energi

på det hela taget 

 

Framåtblickar

mot vidare mål

nya fronter

Tillbakavisar skiten till underjordens hål

~där kan det stanna~

 

Raksträcka

Hela vägen

till Dig

 

Där tänker Jag stanna! 




Fri vers av nettizen
Läst 258 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-03 23:29



Bookmark and Share


  Thommy
Låter bestämt, inge titta tillbaka. Klokt. Ta vad du vill ha.
2007-06-04

    sunnanvind
Härligt!!! Tillbakavisar skiten till underjordens hål...*L
Gör du rätt i...Kram!
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen