Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STYRKA

Ensam är stark,
men tillsammans
är vi starkare.

Ingen kan göra
allt för alla,
men alla kan vi göra
något för någon.




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 319 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2007-06-04 06:23



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Mycket bra att ta fram den styrkan...
2008-12-31

    Lindizz
mycket bra skrivet
2008-01-05

  aol
så rätt
2007-06-11

    sunnanvind
Mycket klokt sagt! Bra!
2007-06-05

    snöö
Vackra kloka ord, som stämmer så väl.
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi