Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet och Jag



Livet självt mötte jag en dag
i en korsning på stan
hemma i min säng
Jag mötte livet en dag

Livet viskade till mig
dom ord som svårtydiga varit
Glasklart såg jag
en ridå som drogs upp
allt mörker sippra ut
Tog av mig solglasögonen
kisade
och
kände värmen bränna
Så mötte jag livet en dag





Fri vers av Malin Johansson
Läst 341 gånger
Publicerad 2005-03-15 21:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
jag låter alldeles förträfligt. Tar av mig solglasögonen och hälsar värmen välkommen.
2005-03-15
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.