Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I en dröm värld

Han levde som om livet
var en evighet
och stunderna många
Han levde som om det alltid
fanns tid.
Han levde
i en drömvärld.

Allt han skulle göra
sköt han framför sig.
Det han skulle göra
kunde lika bra
göras i morgon.
Hans liv var som en lång dröm
som skulle vara i en evighet.






Fri vers av M M Mannheim VIP
Läst 634 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-04 19:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP