Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vill du ?


Vill du hålla din hand mot min
fingerspetsarnas ytliga nerver
Låt mig ge dig en stöt
Håll min hand
så håller jag din

Vill du se mig in i ögonen
in i den djupaste klarhet
låt mig hindra dig från att drunkna
Ge mig dina ögon
så ger jag mina

Vill du hålla om mig
in i den varmaste famn
tätt omslingrade av varann

Vill du leva bortom tid och rum
in i hypnosens värld
drömmarnas sinnen
Vill du leva så med mig
Så vi kan skapa minnen





Fri vers av Malin Johansson
Läst 379 gånger
Publicerad 2005-03-15 23:22



Bookmark and Share


    empty_sky
deta va riktigt bra
tycker nästan de är en av dinna bästa..
mycket fin
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Malin Johansson

Mina favoriter
Sanningen.