Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅRSTIDERNA

Myser i höstens dunkel
Drömmer i vinterns snötäcke
Hänförs i vårens grönska
Förförs i sommarens hetta




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 337 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-04 22:12



Bookmark and Share


  Cosmic Johanna
Underbar skildring av årstiderna

det vackraste ur alla tider på året.

Applåder och tack för orden som berör.
2009-02-08

  Novemberblomman
De olika årstiderna blir ännu vackrare av dina ord.
2007-07-22

    Donna
...njutningsfylld bekrivning av årstiderna...andas hoppfullhet och längtan...underbart i sin enkelhet...
2007-06-15

  Lena Renman
Hej Bosse, dina årstider är väldigt olika mina :-)
Lena
2007-06-04
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi