Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
inspirerad till den här av någon annan här inne


Kärlekens variabler





...slumpen som ingrediens
känns även den uträknad ibland,
kanske i en boxningsring
eller bara som en parabel
i någon statisktisk uträkning

med statistikens hjälp
borde jag kunna räkna ut
kärlekens variabler och kunna få veta
om och när
jag skall bli kär igen
samt hur det skall gå då




Fri vers av lodjuret/seglare VIP
Läst 444 gånger
Publicerad 2007-06-05 00:58



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
om statisiken om hur det brukar gå för älskande, är förljugen, då kommer det ju att gå så mycket bättre för mig nästa gång jag blir kär eftersom det gått åt pipsvängen varje gång hittills...
2007-06-06

  Gunwale VIP
Vet du inte om att statistiken är lögnaktig?
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP