Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar

Den stolte vackre unge mannen
I stridsvagn står han på väg mot fromten
I stritsvagn står han på väg mot fronten i Bagdad
Han stårmed ett leende på läpparna
För han tänker på de där hemma
De där hemma i London
Han tänker på alla han känner, och på mammans goda potatisgratäng
och på hur enormt onödigt ett krig är.




Fri vers av Liljekonvalj
Läst 389 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2007-06-05 20:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Liljekonvalj
Liljekonvalj