Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

STORMENS ÖGA

Lugnet i stormens öga

den inre harmonin

i en kaotisk värld




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 402 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2007-06-05 21:55



Bookmark and Share


  sulimaa
Dom få orden säger allt...allt vad vi behöver...inre harmoni ..så fint uttryckt!
2009-05-08

    Eva Olsson
Så fint!
2007-07-21

    Donna
...fint begrundat...den inre ro som ger själen kraft...ändå...
2007-06-15

  Night Soul Woman
Bra skrivet och bokmärkes omedelbart! *applåd*
2007-06-05
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi