Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dröm 125


han ville lyfta upp
hennes söndersmulade ögonlock
plocka ut tårarna ur hennes ögon
en efter en
och dela dom lika
strö ut dom över det rofyllda havet
glömma




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 538 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2005-03-16 11:14



Bookmark and Share


  Hanna k.
Oj den här var verkligen bra!
2005-03-20

  leopardia
bra, bra!
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees