Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

R. A. Z.

Allt som finns att säga
har redan sagts

Jag stänger mitt fönster
och tar vägen till kraschens gränd
Jag ser människor krossa glas mot asfalten
jag ser dem samlas längs trottoaren
(de visar upp Johanna i sina tomma händer)
Jag ser Ezra Pound och T. S. Eliot i tornet
jag ser Einstein med fiolen

Fantastiska bilder till ljuv musik
och Askungen får sopa upp
efter att ambulanserna åkt

Men Johanna är inte med mig i kväll
hon försvann när hon kom tillbaka




Fri vers av Stefan Vrees
Läst 639 gånger
Publicerad 2005-03-16 12:08



Bookmark and Share


    Evve
Allt som finns att säga
har redan sagts

ord kan inte beskriva dylan.
dig måste jag bevaka, som verkar känna likadant som mig för mr zimmerman.

helt underbar text, de få orden är stora och innehåller mycket.
2006-02-22

  Lany
RAZ !
mkt bra
fortsätt
MVG
2005-03-16

  kath
och sorgen fångas upp och känns.
De två sista raderna ger besked...snyggt
2005-03-16
  > Nästa text
< Föregående

Stefan Vrees
Stefan Vrees