Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tvivlet

Jag ville tro
tro att jag dög
Jag ville tro
tro de som sa att de älskade mig
Jag ville tro
tro på de orden.

Ändå malde orden
Du är inget!!!
Du är inget här på jorden.

Så, förlåt mig.
Förlåt mig, Ni som älskat mig.
Jag försökte,
försökte att tro era ord om kärlek.




Fri vers av basics
Läst 196 gånger
Publicerad 2007-06-06 12:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

basics