Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-06-04


Skymning

syrenerna
silar
solens
sista
strålar

sedan
sänker
sig
skymningen
sakta




Fri vers av Skye
Läst 258 gånger
Publicerad 2007-06-06 13:13



Bookmark and Share


  thyra
Vackert i dubbel bemärkelse!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Skye