Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Var rädd om kärlekens varma låga


ETT HJÄRTA I BRAND

Ett hjärta sattes i brand
av kärlekens låga

slocknade

lämnade glöd
kvar att svalna




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 381 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2007-06-06 18:20



Bookmark and Share


  sulimaa
...det värsta är att den där glöden är ganska så svårsläckt ibland...bättre vårda lågan då...
2009-05-08

  issac.a.m
Vackra rader...
2007-08-21

  aol
blir berörd idag blev du skrivarvän trevlig midsommar
2007-06-22
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi