Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
efter den stilla skirheten i dammens lena ytor... så strömmar vatten i forsfallande vågspelor... över stockar och stenar ; ändå samma vatten när allt rinner omkring...


de smekor som aldrig givits



så nära de löften som aldrig givits
tankar som aldrig tänkts
eller fallit i glömska

så nära söker jag dina händer
trevar
varsamt
andäktigt
dina osökta skrevor

bestigandets bergs vildnor
där källors spegels vatten skiktas
berörs ytnära
dricker sin välnad ur dina ögons brunnar

så nära de smekor som aldrig givits
kyssar som aldrig vågat tänkas
eller stannat i tanken

så nära finner jag dina händer
att ådror fyller källor
hudnära längtan
penselfjun
doftar
ofta
ta




Fri vers av Ronny Berk
Läst 734 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2007-06-06 19:19



Bookmark and Share


  Albert
jag säger bara bedårande
2007-06-07

    Maria Malm
Finstämt och vackert..
2007-06-06

    ej medlem längre
Åh så vacker! Speciellt sista strofen gillar jag extra mycket!!
Bokmärke!
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

Ronny Berk
Ronny Berk