Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tror...

Jag tror att man dör när alla tår är borta.




Övriga genrer av TheThinLine
Läst 239 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-06 21:46



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Kort med eftertanke.
Gillar denna!!
2007-06-10

  Mandalay
*tystnad* Känns nästan som om du har en tanke bakom detta, men jag kan inte lista ut vad. Rolig var den iallafall. :)
2007-06-06
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine