Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Man klarar av distansförhållanden...

... om man älskar sin partner tillräckligt mycket.
Om man är beredd att offra allt för henne under de korta stunder man träffas. En vecka? En helg? En dag?
Offra...
Sin tid...
Sitt utrymme...
Sitt liv...
Sin frukost...

Ovissheten...




Fri vers av TheThinLine
Läst 620 gånger
Publicerad 2007-09-02 21:13



Bookmark and Share


  stronza
detta gäller väl kanske också för närboförhållande eller?
2007-09-02
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine