Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Svart stjärna på svart himmel.

Jag känner mig som en svart stjärna på en svart himmel.

Eller också borde jag känna mig så.

Osynlig.

Jag borde bli glömd.

Gömmas undan.

Eller också borde jag visas upp.

Så att världen kan spotta på mig.

För vad jag gjorde dig...

... kan jag inte glömma...

... eller förlåta mig själv för.




Fri vers av TheThinLine
Läst 457 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-11-12 23:38



Bookmark and Share


  Mike
en tung text som är riktigt bra skrivet! du förmedlar känslan väl!
2007-12-15

  Mandalay
Det är fint skrivet. Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer.
2007-11-27

  To
Bra skrivit av dig som vanligt. Tycker nog inte någon ska behöva spotta på personen du skriver om. Det dåliga samvetet är förhoppningsvis tillräckligt. Tror inte på straff, då skulle de felsta här på jorden få straffas för en himla massa saker. Vad är det för kärlek med det? Igen riktigt bra skrivet som väcker tankar.
2007-11-13
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine