Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tvingade fram den här, men fick inspiration från en Iron Maiden-låt.




Fullmåne över ökensanden.

Öknen, med dess ödslighet och dess mysterier.

Underbar.

Sultanens palats och stad, orientaliska former färger, reser sig ur sanden.

Underbart.

Ryttaren, ridandes mot skymningssolen, med sitt svärd och sina tankar.

Frihet.

Solen, denna brännande mördare, med strålar likt knivar, stor och mäktig.

Fritt fram.

Sandrikets djinner, denna mörka fasa, ryttare räds, folket skriker.

Vi fick för våra synder.

Pyramider, gigantiska, fulla av drömmars skapelser och hjärnans fällor.

Tag i akt. 

Måne över ökensand, ett hav, vackert så som kusinen Havet.

Underbart.

Ögon i natten, gömda på dagen, öknen lever, andas som Du.

Har funnit det den sökte.

 

Jag vaknar och ser ut genom fönstret.

Och knäpper än en gång på stereon.

"Nomad! You're the rider so mysterious!"

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TheThinLine
Läst 423 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-05 15:12



Bookmark and Share


  Rosen VIP
Den här var kraftfull! snygg i sin uppbyggnad.
vad eller vem som än tvingade dig till denna, gjorde du det med egen känsla.
2007-09-08

  Nikolai Jungsin VIP
Finns värre inspiration än Iron Maiden:)
snyggt.
2007-08-05
  > Nästa text
< Föregående

TheThinLine
TheThinLine