Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KÄRLEKEN OCH JAG...

Jag har smakat på det
smärtsamma i den
Den olyckliga kärleken

Jag har upplevt förälskelsen
och det som skulle bli
Den lilla kärleken

Med insikt, längtan och hoppfullhet
söker jag passionen och
Den stora kärleken




Fri vers av Lejonhjärtas poesi
Läst 384 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-07 07:11



Bookmark and Share


  sulimaa
Den stora kärleken ...är den enda varaktiga...vackert!
2009-05-08

    ej medlem längre
Den som söker han skall finna! Good luck!
2009-01-05

  Last Word Spoken
\"Med insikt, längtan och hoppfullhet
söker jag passionen och
Den stora kärleken\"

Stor igenkänningsfaktor,
skönt att veta vad man vill,
vad man söker!

Den som söker finna skall,
eller hur? ;)
2007-09-04

    Lindizz
Mycket vacker, tycker om denna ! Applåder.
2007-06-17

    Donna
...underbart klar...längtansfylld kärleks...förklaring...
2007-06-15

    Cammo
Vackert. verkligen. Jag känner igen mig. Det är den stora kärlekn man söker. Tack för njutbar läsning
2007-06-13

    ellva
Vad fint skrivet! Det är ju den vi alla längtar efter, den stora kärleken!
2007-06-07
  > Nästa text
< Föregående

Lejonhjärtas poesi
Lejonhjärtas poesi