Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att låta döda




En svart dag

En svart dag

I dag har jag låtit döda en

kattmamma 

och två små oskyldiga 

kattungar.  

Smärtan i mitt bröst

outsäglig.

Kattmammans

 bett på min fot 

kommer att finnas kvar

länge. 

Det är en svart

Dag.

 

 

 

 




Övriga genrer av Gunilla Söderström Hallström
Läst 486 gånger
Publicerad 2007-06-08 14:11



Bookmark and Share


    Skye
Usch vad jobbigt... Men du gjorde säkerligen det du var tvungen att göra, även om det känns tufft.

*kramar om*
2007-07-02

  Eline.P
Jag känner med dig. Liv är alltid Liv!
2007-06-12

    Oprofessionell
Jadu, det låter minsann som en svart dag
2007-06-08
  > Nästa text
< Föregående

Gunilla Söderström Hallström
Gunilla Söderström Hallström