Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födas på nytt.


Att falla

jag ska släppa
taget
låta mig falla
blunda
låta vinden
sjunga
låta skuggorna
dansa
mot ögonlock
mörka
låta hoppet
måla
mitt hjärta svart
stelna
i en sekund av
död
vakna till liv
andas




Fri vers av Amirella
Läst 405 gånger
Publicerad 2005-03-17 01:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella