Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En flera år gammal text.


Repris

min näsa
tryckt mot glaset

imma

världen
grå och suddig
täckt av

dimma

min hand
osynlig
du känner den
mot din kind

fingrarna rör sig
varma och heta
fulla av liv

din kropp
stel och kall
du fryser i
skuggan av

framtiden

den kalla vinden
smeker din
bara rygg

gör djupa spår
i din själ

du blöder

vi lever i en
overklighet




Fri vers av Amirella
Läst 516 gånger
Publicerad 2005-03-17 01:43



Bookmark and Share


  Hans w-art Westlund VIP
älskade de första sju raderna, sedan tyckte jag den föll... men en fyra är den väl värd.
2005-06-01

  Dilsewat
vacker rytm i dikten... man studsar fram mellan raderna :)
2005-05-19
  > Nästa text
< Föregående

Amirella
Amirella