Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna poesi, riktar jag mot en vän som aldrig har svikit mig.. aldrig..


Tacksamheten, jag bär...

Denna poesi
Dedikerads
Endast åt
Tacksamheten
Jag bär i hjärtat

Den riktar sig åt
Endast dig..
Min stjärna….

Världen låste mina ingångar
Jag kunde endast få ut av mig
”Snälla”
Men de dem endast gjorde var
Vände mig världen mot…

Du kom som en gud
Låste upp alla mina utgångar

Öppnade famnen och sa;

” Vi besegrar världen tillsammans, Svik mig bara inte på vägen. Dör du, följer jag efter dig, Vi besegrar världen tillsammans, Vi två blir hela jordens befolkningens totala styrka”

Jag var fri
Jag hade funnits en vän

Hon som aldrig ger upp hoppet,
Inte ens när allt bara rasar över henne..

Hon är ej lik andra,
Hon är endast en som består av allt

Allt alla behöver….
Och henne har jag i
Mitt liv
Och henne
Skall
Jag ta vara på evigheter.

Vissa vänner är inte ens värt att nämnas,
Men hon är värd att följa vågorna ..

Denna Poesi,
Är dedikerats
Endast åt dig
För tacksamheten
Jag bär i hjärtat

Svik mig aldrig,
För jag kommer ej att göra det.

Tacksamheten
Jag bär inom hjärtat
Hoppas jag du har bildat en klar
mönster av...




Fri vers av Luuuucky_babe
Läst 349 gånger
Publicerad 2007-06-08 23:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luuuucky_babe