Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du känner till slutet!

Tänk innan du sänker föremålet
För att sedan skutta vidare ångest

För när du väl har sänkt föremålet
Så känner du till slutet

En människa dör
Och du hamnar i fängelset!




Fri vers av Luuuucky_babe
Läst 350 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-08-23 21:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luuuucky_babe