Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sant!

Exteriören- täcker den förgömda Interiören
Interiören – presenterar den dolda profilen
Som bakom Exteriören ligger förskymd.




Fri vers av Luuuucky_babe
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-10-17 23:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Luuuucky_babe