Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2007-06-09


Själsmörker

Det är

strömavbrott

i min själ

 

och jag har ingen

ficklampa.




Fri vers av Skye
Läst 239 gånger
Publicerad 2007-06-09 07:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Skye