Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många tankar pågår i kvinnans frigörelse...............denna är skriven utifrån en diskussion vänninor emellan...


Kvinnans val


Ibland vill jag bara
lämna den trånga
våningen

man, katt och
två rädda undulater

som kväver mig
i mitt växande

Om jag går
och mumsar
glatt
på friheten

kan jag då
komma tillbaka

utan att få andnöd
redan i dörröppningen!




Övriga genrer av Karin Rosberg
Läst 333 gånger
Publicerad 2007-06-09 09:25



Bookmark and Share


  Karin D
Mycket tänkvärd text..ett innehåll jag själv gått igenom, och det är \"bara\" att hoppa över tröskeln och stänga dörren bakom sig...så att säga. Bra skrivet
Karin
2007-06-28
  > Nästa text
< Föregående

Karin Rosberg
Karin Rosberg