Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stekhett


Det är så varmt
att jag tror jag dör

Och dör gör vi nog
om det blir för varmt




Fri vers av Kardinal
Läst 319 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 17:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kardinal
Kardinal