Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljudlöst

 

 

Skinande glittrande

likt en pärla

i diamantens tecken

 

Glider sakta neråt

för att slås i spillror

 

Av diamantskimret

återstår bara en

våt fläck

 

Borta är glittret

från ögats reflektion

 

Jag hörde när den föll

Gjorde du?

 

Det stillsamma ljudet

av en ensam tår

 i regnet 




Fri vers av nettizen
Läst 203 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-09 20:48



Bookmark and Share


  aftermath
jo jag hörde
trots de andra dropparna
i pereferin
snyggt som attans!
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

nettizen
nettizen