Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Den onämnbara heligheten


Love is all you need

Kärlek

Den onämnbara sanningen
om alltings tillhörande

Om dig och mig
med våra händers smekningar

Om våra blickars igenkännande
av oss själva, i varann

Som en spegel av kött och blod
som pulserar av liv i varje ögonblick
och där spegeln och jag upphör
att veta vem som är vem

När bara ett är kvar

Sådan är den

Kärleken




Övriga genrer av Mats VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2007-06-09 23:50



Bookmark and Share


    Lena Nilsson
Ryser av välbehag när jag läser detta...
2007-06-10

  nettizen
Ja, det är den , när den är som den ska vara. :)
Vackert
2007-06-09
  > Nästa text
< Föregående

Mats
Mats VIP