Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dikt, om vampyrer


vampyr

Dömd att vandra i tid och rum
Ensam, avskyvärd
Dömd att aldrig komma någon nära
Ensam, avskyvärd
Dömd att följa sin instinkt
Ensam, avskyvärd
Dömd att för alltid vara odödlig
Ensam, avskyvärd
Dömd till ett liv som vampyr




Fri vers av xEvviie
Läst 493 gånger
Publicerad 2007-06-10 19:32



Bookmark and Share


    ej medlem längre
\"Dömd\" till att vara vampyr..? Att bli vampyr är ju en välsignelse...
(bra dikt ändå!)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

xEvviie
xEvviie