Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tjo vad här drar


Ryggradslös och oförutsägbar

 

ryggradslösa och oförutsägbara

är tankarna som som väller över mitt steg ut

är känslorna som spinner mina fingrar

är våra hjärtan som bultande borde få

begäret tillfredställt akut 

 

spineless and unpredictable

is your smile upon my breath

are your hands painting my face

are you when you suddenly speak

as if you loved in pace

 

ryggradslöst och oförutsägbart

är minering under smygstegen som vi tar

är armeringen kring min kista och taggtråden över din barm

är hetta som kräver kyla

är du kall som jag är varm

 

är ett svartnat fotografi i mina minnesluckor

och georgafin som ligger och berycker

är du och jag när vi plötsligt

 

blir till ett

 

  

 




Fri vers av Skosnöret
Läst 327 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2007-06-10 23:24



Bookmark and Share


    Bodil Sandberg
En dikt som sätter fantasin i gungning...ängslan och tvehågsenhet inför det som till sist måste bli...som måste ske...som man inte kan värja sig från...
2007-06-13

    Elin Sundström
Vilken vacker dikt.
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

Skosnöret
Skosnöret