Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

erotisk dryck

 

Din längtan
Min lust

Din trängtan
Min fukt

Vi blandas till en
erotisk dryck

Kärlek

 

 




Fri vers av stronza
Läst 609 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2007-06-11 20:21



Bookmark and Share


  Bjarne Nordbö
Blir törstig. Fyndig text.
2007-07-08

  Carlita
denna borde ingå i varje välsorterad bokhandlares drinkböcker.. lovely!!
2007-06-13

  Jan Linderoth
Shaked not sturbed!!! Låter som en cocktail vi alla njuter av!!!
Härligt sensuellt!!! Inte ett dugg förvånad, skönt att se dig igen!
2007-06-11

  Markattan
Kärlekens ingredienser när de är som bäst ;o)
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar