Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Titt in och iväg


Hej!

Har visst varit borta
ett tag?

I ett annat land
ett slag?

Kärlekslandet

Välkommen hem
säger du

Tack men nej
säger jag

och går

ifrån

 




Fri vers av stronza
Läst 321 gånger
Publicerad 2007-06-11 20:51



Bookmark and Share


  Jan Linderoth
Gör du bara ditt äkta val, så gör du rätt!
Du är på väg in i ett \"flow\" känns det som! Grattis!
2007-06-11
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar