Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
en som alla borde ha i sitt liv


Min livscouch


Du sade

Han är din katalysator
som ger dig styrkan
att gå vidare

Du sade

Känslan har redan funnits länge
inom dig
Följ den!

Du sade

Jag litar på dig
att du gör det som är rätt
för dig

Du sade

Följ den!


Det du sade
gav mig styrkan

att lyssna

tack 

 

 




Fri vers av stronza
Läst 351 gånger
Publicerad 2007-06-12 09:45



Bookmark and Share


  stronza
fast det var ju en kvinna då...
2007-06-12

  Jan Linderoth
Du behöver ingen coach, men jag är ändå glad att du har en och skriver så fint om honom. JAG hade behövt en!
2007-06-12
  > Nästa text
< Föregående

stronza
stronza

Mina favoriter
escapar